yazilimweb tasarim

COMPANIE DE EXPEDITII

Companie de expeditii

Iata cateva motive pentru care puteti conta pe noi:

Prin contactul direct cu şoferii asiguram o supraveghere exacta a transporturilor. Fiecare comanda de transport in parte – de la primirea comenzii pana la livrarea marfii – este executata si controlata;

Serviciile noastre nu se reduc numai la efectuarea transportului bunurilor dintr-un loc in altul. Noi ne ocupam de toate aspectele asociate transportarii eficiente a marfurilor. Oferim servicii complete de logistica, adaptate necesitatii specifice fiecarui client;

Activitatea de intermedieri in transporturi rutiere de marfuri ne confera posibilitatea de a gasi solutii pentru orice tip de transport solicitat. Punerea la dispozitie cu promtitudine a unor mijloace de transport adecvate.

Asistenta in organizarea logisticii clientului, pentru obtinerea unor costuri de transport reduse. Tarifele practicate sunt negociabile in functie de durata, distanta, greutate si frecventa comenzilor.

Furnizarea clientilor nostri de solutii optime de transport si logistica, asigurandu-se ca fiecare etapa a serviciilor se desfasoara la standarde inalte de calitate si precizie. Un bun raport pret-calitate. O logistica functionala care ofera solutii rapide de transport, etc.

companie de expeditii
Profesionalism
Promptitudine
Rapiditate
Siguranta
Logistica
Transport
81b731255de06480_org-2

Toate camioanele pe care NMS LOGISTIC SRL Bacau le pune la dispozitia clientilor sai sunt dotate cu sisteme de comunicatii mobile, in tara si in strainatate, asigurand astfel posibilitatea unei monitorizari eficiente a transportului.

De la momentul preluarii marfii pentru expeditie pana la momentul predarii ei destinatarului NMS LOGISTIC Bacau isi asuma intreaga responsabilitate privind securitatea si integritatea bunurilor transportate.
Folosind solutiile unui principal partener furnizor de logistica, clientii nostrii au avantaje, cum ar fi:

– cresterea veniturilor;

– profitabilitatea sporita

– reducerea costurilor de operare

– economisirea resurselor manageriale si a datorita livrarilor mai rapide la un nivel calitativ superior.

Clienti multumiti
30
Transporturi
0
Seriozitate
0

SOLICITA ACUM OFERTA NOASTRA