Despre Noi2024-01-03T12:26:38+00:00

Despre Noi

Despre Noi

NMS Logistic

Calitate si Profesionalism din 2000

NMS LOGISTIC SRL Bacău este o companie care s-a născut dintr-o dorință puternică de a furniza servicii de transport de marfă la cel mai înalt nivel de calitate și profesionalism. Cu o pasiune puternică pentru industria transporturilor, echipa noastră își propune să ofere soluții optime pentru nevoile clienților noștri, indiferent de mărimea și complexitatea lor. Suntem dedicați să fim un partener de încredere pentru afacerea dumneavoastră și să asigurăm transportul eficient, sigur și rapid al mărfurilor dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de transport intern si international, echipa noastră de experți vă va asigura un serviciu de calitate, adaptat nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre și cu angajamentul nostru de a depăși așteptările clienților noștri.

Soluții de transport

Compania noastră oferă soluții personalizare de transport atât pentru beneficiari cât și pentru firmele de transport colaboratoare, datorită portofoliului vast de clienți.

Contact direct cu șoferii

Prin contactul direct cu şoferii asigurăm o supraveghere exactă a transporturilor, pentru că avea mereu informații cu privire la transport

Responsabilitate

De la momentul preluării mărfii pentru expediție până la momentul predării ei destinatarului NMS LOGISTIC Bacău își asumă întreaga responsabilitate privind securitatea și integritatea bunurilor transportate.

Compania noastră oferă soluții de transport atât pentru beneficiari cât și pentru firmele de transport colaboratoare, datorită portofoliului vast de clienți. Buna desfășurare a activității de intermediere impune următorii pași:

  • avizarea autocamioanelor disponibile si zonele in care se situează;
  • stabilirea tarifului de transport și a termenului de plată;
  • întocmirea contractului de transport;
  • promptitudine;
  • profesionalism;
  • competență.

NMS LOGISTIC SRL Bacău a luat naștere din dorința noastră de a oferi calitate și profesionalism în serviciile de transport marfă și este rezultatul direct al experienței și profesionalismului acumulate de personalul de conducere în decursul ultimilor ani.

Servicii

10k

TRANSPORTURI

22+

ANI EXPERIENTA

50

CAMIOANE

Go to Top