Inchirieri depozite (1.500 mp), birouri, parcari auto (15.000 mp)

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare sigur și confortabil pentru bunurile si marfa dvs., suntem aici să vă ajutăm. Oferim o gamă largă de opțiuni de închiriere depozite, birouri și parcări auto, care pot satisface orice nevoie a afacerii dvs.

Toate spațiile pe care le punem la dispoziția clienților noștri sunt dotate cu toate facilitățile necesare, cum ar fi apă, canalizare, aer condiționat, telefonie fixă și internet. De asemenea, dispunem de spații cu finisaje premium, cum ar fi gresie, faianță, ferestre și uși termopan, astfel încât să vă puteți bucura de un mediu de lucru modern și confortabil.

De asemenea, avem în vedere confortul clienților noștri și suntem echipați cu instalații electrice la nivel european și încălzire proprie cu gaz metan. În plus, toate spațiile sunt monitorizate de o echipă de pază proprie, pentru a vă asigura siguranța și securitatea bunurilor stocate.

Oferim și o zonă de parcare cu acces facil pentru camioane și platformă betonată, iluminată aerian. Și nu uitați de stația noastră de carburant proprie, care oferă o soluție convenabilă pentru alimentarea vehiculelor dvs.

Cu alte cuvinte, putem oferi o soluție completă și personalizată pentru nevoile dvs. de depozitare și parcare. În plus, suntem convinși că veți fi impresionați de nivelul de servicii pe care îl oferim și de calitatea spațiilor noastre. Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre oferta noastră de închiriere.

Leave A Comment