Sistem modern de alimentare cu carburant

NMS Logistic Bacău oferă un sistem modern de alimentare cu carburant care vine cu o serie de avantaje în comparație cu sistemul clasic de alimentare. Unul dintre cele mai importante avantaje este posibilitatea alimentării fără plată imediată, prin intermediul cardului de alimentare, ceea ce elimină necesitatea plății cash în momentul alimentării. De asemenea, compania oferă o perioadă de creditare, ceea ce poate fi foarte util pentru afacerile care doresc să gestioneze mai eficient fluxul de numerar.

O altă caracteristică importantă este programul non-stop de funcționare al stației de alimentare. Acest lucru înseamnă că clienții pot alimenta cu carburant oricând, chiar și în afara orelor de program obișnuite ale altor stații de carburant. De asemenea, pentru a asigura o transparență sporită, NICK MANS Bacău oferă o raportare prin desfășurător / aviz de însoțire pentru fiecare alimentare, care este emis în momentul alimentării.

Oferte de pret individuale si transparente

Un alt avantaj important este faptul că NMS Logistic Bacău creează oferte de preț individuale și transparente, astfel încât clienții să poată planifica mai bine costurile de alimentare cu carburant. De asemenea, compania are un control eficient al consumului de carburant, care poate ajuta la reducerea costurilor de transport. De asemenea, prin eliminarea utilizării numerarului, se evită riscul fraudelor și se crește securitatea procesului de alimentare.

În plus, clienții pot beneficia de posibilitatea de a primi facturile prin e-mail, ceea ce poate fi foarte util pentru a reduce consumul de hârtie și pentru a gestiona mai eficient documentele financiare.

Alimentarea cu carburant se face în incinta Centrului Logistic NICK MANS Bacău, situat în Str. Izvoare nr. 117, municipiul Bacău. Plata produselor poate fi efectuată cu numerar, filă CEC, bilet la ordin sau prin compensare, oferind clienților mai multe opțiuni în funcție de preferințele lor și de nevoile lor financiare. În concluzie, sistemul de alimentare oferit de NMS Logistic este unul modern, eficient și flexibil, care poate oferi afacerilor o soluție completă pentru alimentarea cu carburant.

Leave A Comment